• Home
  • Onze managers onthullen hun recept

Wat doen onze managers in corona tijd ?

Wij blijven graag voor je zorgen tijdens de coronacrisis

Het Wima & San Marco Village team houdt zich nuttig bezig tijdens de coronacrisis. Ontdek hier de favoriete gerechtjes van ons managementteam.
Johnny Crijns, bestuurder en oprichter, is een gedreven ondernemer die met veel passie de klanten het allerbeste wil schenken. Ook voor zijn gezin en kleinkinderen is geen moeite te veel en zorgt hij elke ochtend voor een "gezond" ontbijt. De favoriet zijn de American Pancakes !

Recept voor 8 pannenkoekjes

  • 150 gr appelmoes
  • 150 gr yoghurt
  • 120 gr bloem (havermoutbloem voor glutenvrij)
  • 2 eitjes
  • beetje vanillesuiker of ahornsiroop

Mix de appelmoes, yoghurt, suiker en eigeel
Voeg dan beetje bij beetje bloem erbij, je krijgt een vast deeg
Klop het eiwit goed stijf en meng voorzichtig bij het deeg
Eventueel rood fruit toevoegen in het deeg
Bak de pannenkoekjes 

Onze chef Frank Pets is eindverantwoordelijke van de grootste afdeling van ons bedrijf : keuken ! Zowel de gerechten in Wima Bowling als San Marco Village worden door hem samengesteld, begeleidt zijn team naar een topresultaat en speelt graag in op de tendensen van onze klanten. De keuken is zijn lang leven, dus laat hem snel maar weer terug achter de kookpotten staan ! Wij mochten het geheim recept van zijn heerlijke bosbessensaus delen met jou. Heerlijk sausje bij de pancakes van Johnny, of op een ijsje of yoghurt. 

Recept bosbessensaus

  • 500 gr mengeling rode vruchten (geef hiervoor niet veel uit aan vers rood fruit, voor deze bereiding kan u gerust een mengeling uit het diepvriesvak gebruiken)
  • 20 cl droge witte wijn
  • 1 kaneelstokje
  • 2 stuks steranijs
  • 4 stuks kruidnagel
  • ΒΌ citroen
  • 120 gram vloeibare honing
  • Aardappelzetmeel (maizena)

Prik de kruidnagels in de schil van de citroen zodat ze niet los in het fruit liggen.
Kook de witte wijn met de kaneel, steranijs en citroen met kruidnagel op een zacht vuurtje tot de helft in.
Voeg de honing toe en laat even opkoken.
Bindt deze saus naar wens met aardappelzetmeel opgelost in een beetje water, hou er rekening mee dat de saus nog gaat verdunnen door het dooivocht van het fruit.
Neem van het vuur, voeg de nog steeds bevroren rode vruchten toe en roer voorzichtig om.

Laten afkoelen en genieten maar.

Johnny Crijns in zijn kotfrank pets chef kok san marco village en wima bowling

pancakes by Johnny Crijns

Wima Schelle

Boomsesteenweg 35
2627 Schelle
03/888 21 77
wima.schelle@wima.be
  • Ma - Do: 14u - 24u
  • Vrij: 14u - 02u
  • Za: 10u30 - 02u
  • Zo: 9u30 - 24u

Wima Sint-Niklaas

Grote markt 25
9100 Sint-Niklaas
03/777 34 99
wima.sintniklaas@wima.be
  • Ma - Woe: 14u - 24u
  • Do: 14u - 24u (enkel schoolvakanties en op afspraak)
  • Vrij: 14u - 02u
  • Za: 13u - 02u
  • Zo: 13u - 23u

Jobs

Vriendelijkheid en een persoonlijke topservice zijn standaard bij Wima. Wil je hieraan meewerken?

Bekijk onze jobs >

Betalingsmogelijkheden

Bij ons kan je op het einde van je bezoek niet enkel cash betalen maar ook met Bancontact, Visa, Mastercard, American Express, maaltijdcheques van Ticket Restaurant en de voordeelkaart van de Gezinsbond.