• Home
 • Bedrijfsevenementen

Werk aan je team op en naast de bowlingbaan

Business & Pleasure

Bowlen is altijd leuk. Je hoeft je niet om te kleden, het is niet heel moeilijk om de bal in de goede richting te gooien, iedereen is vrijwel gelijk tenzij hij/zij stiekem is komen oefenen. Gecombineerd met een heerlijke maaltijd is dit de ultieme teambuilding of gewoonweg een gezellig avondje uit met de collega's.

Voor uw B2B event maken wij graag een voorstel op maat van uw wensen en budget. Wenst u een afzonderlijke ruimte om uw gasten te ontvangen, geeft u een presentatie of organiseert u een meeting ? Wenst u een tof avondje bowlen en eten uit te breiden met extra animatie zoals casino, een quiz of een after party met DJ ? Ons sales team staat one to one met u in contact om alle details af te stemmen. Wenst u een persoonlijk voorstel, contacteer ons aub via sandra@wima.be

Privé tafelen, vergaderen of feesten : 

Onze zaal "Greenz" is een zaal die kan afgezonderd worden van het restaurant. Hier kan u uw gasten ontvangen in een privé sfeer en biedt een capaciteit tot ca. 150 personen. De ideale locatie voor een meeting met verzorgde lunch of voor een bedrijfsfeest met bijvoorbeeld casiontafels en DJ. Gecombineerd met een dinerformule heeft u meteen een pasklaar arrangement voor uw bedrijfsevenement. 

Altijd geslaagd : een partijtje bowlen gecombineerd met een overheerlijk diner

Flavours Buffet

Laat je verwennen in ons restaurant Lane12. We verwelkomen je gasten met een hartelijke glimlach, de tafels zijn mooi ingedekt in dit warm-industrieel interieur. We zijn sterk in vleesbereidingen, en dat zal je proeven ! Bij de Flavours formule bereiden we een mooi assortiment vleesgerechten en gambas met side dishes en sausjes. Vooraf krijgt u een aperitief met een assortiment tapenades, olijven en breekbrood. Na het Flavours buffet geniet u van gegrilde ananas en roomijs. De dranken zijn à volonté inbegrepen tijdens het diner. 
Verkrijgbaar maandag t/m donderdag vanaf 18u, als lunch verkrijgbaar vanaf minimum 20 volwassenen

Full Experience

Sticky spareribs en rundsvlees uit de houtskooloven, verse pizza uit de authentieke pizza-oven, kip uit de churrascaria, gambas of vis op de teppanyaki, ... vooraf gegaan door live sushi en afsluiten doen we met een dessertenbuffet. Het ganse keukenteam stelt zich op voor een à volonté eetbelevenis. Dit is eindeloos genieten van heerlijke gerechten en showcooking, te nemen aan de verschillende kookeilanden. Het diner gaat door in ons restaurant Lane12.
Verkrijgbaar vrijdag, zaterdag en zondag, andere dagen vanaf minimum 70 volwassenen

Breakfast

Een uitgebreid ontbijtbuffet met eitjes en spek uit de oven, pannenkoekjes, warme groenten uit de oven, broodjes en luxueus beleg, koffiekoekjes, .. De ideale formule voor een bedrijfsevent met partners en kinderen ! Het springkasteel staat gratis ter beschikking in het restaurant, andere activiteiten zoals bijvoorbeeld volksspelen of grimme/ballonplooien maken het geheel nog leuker

Streetfood package

Een ongedwongen formule waarbij het cateringgedeelte plaatsvindt in de gezellige lounge achter de bowlingbanen. U kan kiezen om voor of na het bowlen te eten, maar het kan ook terwijl u aan het spelen bent. Kies voor een hamburgerkraam of een heuse pastapan. Plezier verzekerd !

Nog meer formules voor grote en kleine groepen? Kies uit onze arrangementen.

 

 

 •  
 • bedrijfsevent in Wima 

Wima Schelle

Boomsesteenweg 35
2627 Schelle
03/888 21 77
wima.schelle@wima.be
 • Ma - Do: 14u - 24u
 • Vrij: 14u - 02u
 • Za: 10u30 - 02u
 • Zo: 9u30 - 24u

Wima Sint-Niklaas

Grote markt 25
9100 Sint-Niklaas
03/777 34 99
wima.sintniklaas@wima.be
 • Ma - Woe: 14u - 24u
 • Do: 14u - 24u (enkel schoolvakanties en op afspraak)
 • Vrij: 14u - 02u
 • Za: 13u - 02u
 • Zo: 13u - 23u

Jobs

Vriendelijkheid en een persoonlijke topservice zijn standaard bij Wima. Wil je hieraan meewerken?

Bekijk onze jobs >

Betalingsmogelijkheden

Bij ons kan je op het einde van je bezoek niet enkel cash betalen maar ook met Bancontact, Visa, Mastercard, American Express, maaltijdcheques van Ticket Restaurant en de voordeelkaart van de Gezinsbond.